Camera inspectie rookgasafvoer

Heeft u recentelijk een nieuwe cv-, VR- of HR-ketel laten installeren? Of heeft u juist al een hele oude cv-ketel? In beide gevallen kan het slim zijn om de ketel en de rookgasafvoer zo snel mogelijk te laten inspecteren door middel van een camera. Voor camera inspectie rookgasafvoer bent u bij Hogenu aan het juiste adres.

Als u graag wilt weten of uw rookgasafvoer nog in goede staat verkeert, kunnen wij met behulp van een camera de ventilatiekanalen en schoorstenen inspecteren. Na de inspectie krijgt u van ons de beelden van de camera op een DVD of een USB aan u worden gegeven, samen met een schriftelijk rapport. Tevens kunnen wij wanddikte-metingen uitvoeren, waarmee de dikte van de wanden van leidingen of tanks kan worden bepaald. Deze informatie is waardevol voor het uitsluiten van eventuele roest of beschadigingen die kunnen optreden.

Waarom camera inspectie rookgasafvoer?

Het is van groot belang dat u uw oude ketel regelmatig laat controleren. Onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw veilig kan wonen, maar ook dat de levensduur van de rookgasafvoer wordt verlengd. Een camera inspectie rookgasafvoer is hierbij een waardevol hulpmiddel om te bepalen of er snel onderhoud nodig is aan de rookgasafvoer.

Ook als u een nieuwe ketel heeft laten installeren, is het raadzaam om de ketel en de rookgasafvoer te laten controleren. De nieuwere ketels mogen vaak niet aangesloten worden op oude rookgaskanalen, maar dit gebeurt nog wel. Het gevolg is dat de oude rookgasafvoerkanalen onder druk komen te staan, waardoor die kunnen roesten. Ook hierbij is een camera inspectie rookgasafvoer een goed middel.

Camera inspectie rookgasafvoer van Hogenu

Stelt u ook uw veiligheid voorop? Ga dan voor een camera inspectie rookgasafvoer van Hogenu. Door middel van onze scherpe camera’s en wanddikte-metingen kunnen wij voor u eenmalig of jaarlijks uw rookgasafvoer inspecteren. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse!

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)