Camera inspectie rookgaskanaal

Camera inspectie rookgaskanaalHeeft u recentelijk een nieuwe cv-, VR- of HR-ketel laten installeren? Of heeft u juist al een hele oude cv-ketel? In beide gevallen kan het slim zijn om de ketel en de rookgasafvoer zo snel mogelijk te laten inspecteren door middel van een camera. Voor camera inspectie rookgaskanaal bent u bij Hogenu aan het juiste adres.

Als u graag wilt weten of uw rookgaskanaal nog in goede staat verkeert, kunnen wij met behulp van een camera de ventilatiekanalen en schoorstenen inspecteren. Na de inspectie krijgt u van ons de beelden van de camera op een DVD of een USB aan u worden gegeven, samen met een schriftelijk rapport. Tevens kunnen wij wanddikte-metingen uitvoeren, waarmee de dikte van de wanden van leidingen of tanks kan worden bepaald. Deze informatie is waardevol voor het uitsluiten van eventuele roest of beschadigingen die kunnen optreden.

Waarom camera inspectie rookgaskanaal?

Het is van groot belang dat u uw oude ketel regelmatig laat controleren. Onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw veilig kan wonen, maar ook dat de levensduur van de rookgaskanaal wordt verlengd. Een camera inspectie rookgaskanaal is hierbij een waardevol hulpmiddel om te bepalen of er snel onderhoud nodig is aan de rookgaskanaal.

Ook als u een nieuwe ketel heeft laten installeren, is het raadzaam om de ketel en de rookgasafvoer te laten controleren. De nieuwere ketels mogen vaak niet aangesloten worden op oude rookgaskanalen, maar dit gebeurt nog wel. Het gevolg is dat de oude rookgasafvoerkanalen onder druk komen te staan, waardoor die kunnen roesten. Ook hierbij is een camera inspectie rookgasafvoer een goed middel.

Camera inspectie rookgaskanaal van Hogenu

Stelt u ook uw veiligheid voorop? Ga dan voor een camera inspectie rookgaskanaal van Hogenu. Door middel van onze scherpe camera’s en wanddikte-metingen kunnen wij voor u eenmalig of jaarlijks uw rookgaskanaal inspecteren. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)