Inspectie rookgasafvoer

Heeft u recentelijk een nieuwe cv-, VR- of HR-ketel laten installeren? Of heeft u juist al een hele oude cv-ketel? In beide gevallen kan het slim zijn om de ketel en de rookgasafvoer zo snel mogelijk te laten inspecteren door een professional. Voor inspectie rookgasafvoer bent u bij Hogenu aan het juiste adres.

Regelmatig hoort u in het nieuws over allerlei problemen met ketels en rookgasafvoer, zoals vrijgekomen koolmonoxide. Als u hier zich weleens zorgen over maakt, kunt u bij Hogenu aankloppen voor een inspectie rookgasafvoer. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over eventuele problemen met de afvoer.

Veiligheid staat voorop

Het is van groot belang dat u uw oude ketel regelmatig laat controleren. Als u namelijk verzekerd wilt zijn van een veilige woning, kunt u het beste eens in de zoveel tijd uw rookgasafvoer laten inspecteren en onderhouden. Onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw veilig kan wonen, maar ook dat de levensduur van de rookgasafvoer wordt verlengd.

Ook als u een nieuwe ketel heeft laten installeren, is het raadzaam om de ketel en de rookgasafvoer te laten controleren. De nieuwere ketels mogen vaak niet aangesloten worden op oude rookgaskanalen, maar dit gebeurt nog wel. Het gevolg is dat de oude rookgasafvoerkanalen onder druk komen te staan, waardoor die kunnen roesten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als dit het geval blijkt te zijn, kunnen de oude afvoerkanalen redelijk snel geschikt gemaakt worden voor de nieuwere ketels. Veiligheid staat voorop!

Inspectie rookgasafvoer van Hogenu

Stelt u ook uw veiligheid voorop? Ga dan voor een inspectie rookgasafvoer van Hogenu. Door middel van camera’s en wanddikte-metingen kunnen wij voor u eenmalig of jaarlijks uw rookgasafvoer inspecteren. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse!

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)