Inspectie Rookgasafvoer

Heeft u recentelijk een nieuwe Cv-, Vr- of Hr-ketel laten installeren? Of bent u aangesloten op een CLV-kanaal (VvE)? Of heeft u een oude Cv-ketel? In de meeste gevallen kan het slim zijn om de ketel en de rookgasafvoer zo snel mogelijk te laten inspecteren door een professional. Voor een camera-inspectie van uw rookgasafvoer bent u bij Hogenu aan het juiste adres.

Regelmatig hoort u in het nieuws over allerlei problemen met ketels en rookgasafvoeren, zoals lekkages en vrijgekomen koolmonoxide. Als u zich hier weleens zorgen over maakt, kunt u bij Hogenu aankloppen voor een inspectie. Wij kunnen door middel van camera-beelden en wanddikte meting u een goed onderbouwde rapportage aanbieden.

Veiligheid staat voorop

Over het algemeen wordt de ketel regelmatig gecontroleerd. Maar wordt ook de rookgasafvoer en de verbrandingsluchttoevoer van de ketel bekeken? Veelal wordt dit vergeten, want de kanalen verdwijnen in de muur of in een bouwkundige schacht en wat daar gebeurt . . . ?

Laat ook eens het rookgasafvoer- en verbrandingsluchttoevoerkanaal inspecteren. Veiligheid staat voorop!

Inspectie rookgasafvoer van Hogenu

Stelt u ook uw veiligheid en dat van uw medebewoners voorop? Ga dan voor een inspectie van Hogenu. Door middel van een camera-inspectie en wanddikte-metingen kunnen wij voor u eenmalig of jaarlijks een rapportage maken.

Een periodieke inspectie van de rookgasafvoer (camera), vergelijkbaar met de verplichte inspectie uitgevoerd door de SCIOS of onderhoud aan uw ketel door een  gecertificeerd bedrijf kan onderdeel zijn van een meerjarenbegroting ten behoeve van het onderhoudsbeheersplan.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse!