Inspectie rookgaskanaal

Inspectie rookgaskanaalHeeft u een hele oude cv-ketel en wilt u zeker weten of het nog oké is? Of heeft u recentelijk een nieuwe cv-, VR- of HR-ketel laten installeren? In beide gevallen kan het slim zijn om de ketel en het rookgaskanaal zo snel mogelijk te laten inspecteren door een professional. Voor inspectie rookgaskanaal bent u bij Hogenu aan het juiste adres.

Regelmatig hoort u in het nieuws over allerlei problemen met ketels en rookgasafvoer, zoals vrijgekomen koolmonoxide. Als u hier zich weleens zorgen over maakt, kunt u bij Hogenu aankloppen voor een inspectie rookgaskanaal. Wij voeren dan een zorgvuldige inspectie uit, waarna u zich geen zorgen meer hoeft te maken over eventuele problemen met de afvoer van het gas.

Waarom inspectie rookgaskanaal

Het is van groot belang dat u uw oude ketel regelmatig laat controleren. Als u namelijk verzekerd wilt zijn van een veilige woning, kunt u het beste eens in de zoveel tijd uw rookgasafvoer laten inspecteren en onderhouden. Onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw veilig kan wonen, maar ook dat de levensduur van de rookgasafvoer wordt verlengd.

Ook als u een nieuwe ketel heeft laten installeren, is het raadzaam om de ketel en de rookgasafvoer te laten controleren. De nieuwere ketels mogen vaak niet aangesloten worden op oude rookgaskanalen, maar dit gebeurt nog wel. Het gevolg is dat de oude rookgasafvoerkanalen onder druk komen te staan, waardoor die kunnen roesten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als dit het geval blijkt te zijn, kunnen de oude afvoerkanalen redelijk snel geschikt gemaakt worden voor de nieuwere ketels. Veiligheid staat voorop!

Inspectie rookgaskanaal van Hogenu

Stelt u ook uw veiligheid voorop? Ga dan voor een inspectie rookgaskanaal van Hogenu. Door middel van camera’s en wanddikte-metingen kunnen wij voor u eenmalig of jaarlijks uw rookgasafvoer inspecteren. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)