Rookgas afvoer inspecteren

Rookgas afvoer inspecterenHeeft u recentelijk een nieuwe cv-, VR- of HR-ketel laten installeren? Of heeft u juist al een hele oude cv-ketel? Laat in beide gevallen uw ketel en uw rookgas afvoer inspecteren door een professional. Hiervoor bent u bij Hogenu aan het juiste adres. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur en deskundige werknemers kunnen wij snel en vakkundig uw afvoer controleren.

Regelmatig hoort u in het nieuws over allerlei problemen met ketels en rookgasafvoer, zoals vrijgekomen koolmonoxide. Het is logisch dat u dit wilt voorkomen. Daarom is het verstandig als wij van Hogenu uw rookgas afvoer inspecteren. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over eventuele problemen met de afvoer.

Inspectie: óók als de ketel nieuw is

Het is van groot belang dat u uw oude ketel regelmatig laat controleren. Als u namelijk verzekerd wilt zijn van een veilige woning, kunt u het beste eens in de zoveel tijd uw rookgasafvoer laten inspecteren en onderhouden. Onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw veilig kan wonen, maar ook dat de levensduur van de rookgasafvoer wordt verlengd.

Ook als u een nieuwe ketel heeft laten installeren, is het raadzaam om de ketel en de rookgasafvoer te laten controleren. De nieuwere ketels mogen vaak niet aangesloten worden op oude rookgaskanalen, maar dit gebeurt nog wel. Het gevolg is dat de oude rookgasafvoerkanalen onder druk komen te staan, waardoor die kunnen roesten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als dit het geval blijkt te zijn, kunnen de oude afvoerkanalen redelijk snel geschikt gemaakt worden voor de nieuwere ketels. Veiligheid staat op nummer één!

Laat Hogenu uw rookgas afvoer inspecteren

Stelt u ook uw veiligheid voorop? Laat Hogenu dan nu uw rookgas afvoer inspecteren. Door middel van camera’s en wanddikte-metingen kunnen wij voor u eenmalig of jaarlijks uw rookgasafvoer inspecteren. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)