Rookgasafvoer controleren

Rookgasafvoer controlerenHeeft u recentelijk een nieuwe cv-, VR- of HR-ketel laten installeren? Of heeft u juist al een hele oude cv-ketel? Laat in beide gevallen uw ketel en uw rookgasafvoer controleren door een professional. Hiervoor bent u bij Hogenu aan het juiste adres. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur en deskundige werknemers kunnen wij snel en vakkundig uw afvoer controleren.

Niet alleen de veiligheid wordt gegarandeerd, ook uw gezondheid loopt geen risico’s. Het vrijkomen van gassen en stoffen uit de rookgasafvoer kan namelijk zeer slechte gevolgen hebben voor uw gezondheid.

Voor oud én nieuw

Vanzelfsprekend is het verstandig om regelmatig uw rookgasafvoer te laten controleren. Als u namelijk verzekerd wilt zijn van een veilige woning, kunt u het beste eens in de zoveel tijd uw rookgasafvoer laten controleren en onderhouden. Onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw veilig kan wonen, maar ook dat de levensduur van de rookgasafvoer wordt verlengd.

Ook als u een nieuwe ketel heeft laten installeren, is het raadzaam om de ketel en de rookgasafvoer te laten controleren. De nieuwere ketels mogen vaak niet aangesloten worden op oude rookgaskanalen, maar dit gebeurt nog wel. Het gevolg is dat de oude rookgasafvoerkanalen onder druk komen te staan, waardoor die kunnen roesten. Als dit het geval blijkt te zijn, kunnen de oude afvoerkanalen redelijk snel en gemakkelijk geschikt gemaakt worden voor de nieuwere ketels. Zo bent u verzekerd van een veilige leefomgeving.

Rookgasafvoer controleren door Hogenu?

Is uw ketel aan een controle en eventueel wat onderhoud toe? Laat Hogenu dan nu uw rookgasafvoer controleren. Door middel van camera’s en wanddikte-metingen kunnen wij voor u eenmalig of jaarlijks uw rookgasafvoer inspecteren. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Informatie downloaden

    Meer weten over rookgasinstallaties? We hebben een plan van aanpak geschreven voor de VVE’s. Hierin leest u meer over de verschillende soorten installaties, we vertellen meer over onze aanpak en beantwoorden de meest gestelde vragen.