Rookgasafvoer

RookgasafvoerAls u over een cv-ketel beschikt, dan komen er rookgassen vrij tijdens het verwarmen van uw woning of het verwarmen van water. Deze rookgassen moeten op een veilige manier naar buiten worden geleid, om eventuele veiligheids- en gezondheidsproblemen te voorkomen. Een rookgasafvoer (mits deze naar behoren werkt) zorgt voor de afvoer van deze gassen en waarborgt dus ook uw veiligheid en gezondheid.

Welke rookgasafvoer past bij uw ketel?

Heeft u een cv-ketel, een HR-ketel of een VR-ketel? Dan is het belangrijk dat u er een rookgasafvoer is aangesloten die bij deze specifieke soort ketel past. Velen gaan namelijk de mist in door een nieuwe ketel aan te schaffen die niet geschikt is voor het (oudere) rookgaskanaal. Hierdoor kunnen er lekken ontstaan, wat weer gevolgen kan hebben voor de veiligheid en uw gezondheid. Neem daarom geen risico en zoek eerst goed uit of de ketel bij de afvoer past: Hogenu helpt u hier graag bij!

Rookgasafvoer onderhoud en inspectie

Weet u niet zeker of uw rookgasafvoer bij uw ketel past? Of is het al een tijdje geleden dat er een inspectie en eventueel onderhoud is gedaan? Neem het zekere voor het onzekere en laat uw rookgaskanaal zo snel mogelijk inspecteren en onderhouden als dat nodig is. 70% van de rookgaskanalen zijn blijken namelijk verouderd of niet goed onderhouden te zijn.

Voor een grondige inspectie van uw rookgasafvoer bent u bij Hogenu aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en vakmanschap om uw rookgaskanaal te inspecteren en te onderhouden. Zo voeren wij camera-inspecties uit, waarmee gemakkelijk eventuele beschadigingen of verouderingen gezien en verholpen kunnen worden.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over rookgasafvoer? Neem dan contact op met Hogenu en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)