Levensduur rookgasafvoer

Levensduur rookgasafvoerBent u op zoek naar manieren die ervoor zorgen dat de levensduur rookgasafvoer wordt verlengd? De belangrijkste en tevens makkelijkste manier om de levensduur te verlengen is het regelmatig onderhouden van uw rookgasafvoer. Voor professioneel onderhoud dat de levensduur rookgasafvoer verlengt bent u bij Hogenu aan het juiste adres.

Onderhoud aan uw keten en rookgasafvoer is belangrijk voor zowel de ketel als uw gezondheid en veiligheid. Een rookgasafvoer die niet naar behoren werkt kan namelijk schadelijke gevolgen hebben, zoals verminderde luchtkwaliteit of zelfs het vrijkomen van koolmonoxide. Ook zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat uw ketel langer meegaat.

Onderhoud van de rookgasafvoer

Bij een onderhoudsbeurt kijken onze vakkundige installateurs of de cv-ketel veilig werkt en of er eventueel een onderdeel tekenen van slijtage vertoont. Deze onderdelen worden dan verwijderd en vervangen. Tevens wordt het toestel gereinigd, wordt er een CO2-meting uitgevoerd, en worden de radiatoren gecontroleerd.

Door deze uitgebreide, professionele en nauwkeurige aanpak bent u ervan verzekerd dat de levensduur van uw rookgasafvoer maximaal verlengd wordt. Om ervoor te zorgen dat uw ketel zo lang mogelijk meegaat en daarnaast ook veilig is, kunt u een periodiek onderhoudscontract met ons afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op: wij kijken zo snel mogelijk wat we voor u kunnen betekenen en wanneer.

Hogenu helpt u met langere levensduur rookgasafvoer

Als u uw rookgasafvoer regelmatig wilt laten onderhouden om zo de levensduur te bevorderen, bent u bij Hogenu aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven en voor zowel eenmalig als periodiek onderhoud: Hogenu helpt u graag, wat uw situatie ook is. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)