Het team

Bij Hogenu zijn we trots op ons team vol experts op het gebied van rookgasafvoeren, rookgasberekeningen en tunnelventilatoren. We laten u daarom graag kennismaken met ons gehele team.

Rob

Mijn naam is Rob van der Genugten, Directeur en eigenaar van Hogenu B.V.

Op 7 augustus 1961 richtte mijn opa het bedrijf op. Als jongen van 14 jaar mocht ik met mijn vader mee naar Hogenu om een zakcentje bij te verdienen.

Ik heb hier, maar ook bij andere bedrijven stage gelopen. Ik ben meegegroeid in het familiebedrijf en ben erg trots dat ik de derde generatie mag zijn.

In ruim 60 jaar hebben we veel mooie projecten mogen realiseren. Uiteenlopend van een schip in een dok voorzien van pijpleidingen, tot het vervaardigen, leveren en monteren van rookgasafvoeren of tunnelventilatoren in verschillende tunnels door heel Nederland.

Dit hadden we nooit bereikt zonder het vertrouwen van ons personeel en onze klanten. Mijn vader zei altijd: “Je runt een bedrijf niet alleen, je moet het als een team samendoen”, en dat is ook mijn motto geworden!

Annemieke

Al bijna 20 jaar is Annemieke getrouwd met Rob. Samen hebben ze een zoon en een dochter en twee honden. In 2017 besloot ze de stap te wagen: Na ruim 20 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de reiswereld, maakte ze de overstap naar de metaal bij Hogenu.

Van een vrouwenwereld, belandde zij in een mannenwereld. Nul ervaring met techniek, maar wel veel ervaring in de omgang met mensen, computersystemen, organisatie en personeel. Ondertussen heeft ze al veel geleerd over rookgasafvoeren, metalen, ventilatie en alle andere voorkomende onderwerpen. Maar bij al te technische vragen, verbindt zij de telefoon graag door naar onze specialisten.

Bij Hogenu verricht Annemieke allerlei soorten werkzaamheden, en dat is precies wat zij leuk vindt aan haar werk; de afwisseling! Zij houdt van het contact met mensen en vindt het heel leuk om te regelen en te organiseren. Op maandag, dinsdag en donderdag is de kans groot dat u haar aan de telefoon krijgt, want dat zijn de dagen dat ze op kantoor aanwezig is.

Marc

Marc is bij Hogenu als vertegenwoordiger binnengekomen, maar eigenlijk doet hij veel meer. Hij werkt op locatie voor camera inspecties voor installateurs, meet de projecten in, maakt de offertes en onderhoudt het klantcontact.

Marc is echt onze “rookgasgoeroe”.  Hij weet ontzettend veel van rookgasafvoeren, dus met alle soorten vragen kan je bij hem terecht. Hij is onze techneut op rookgasgebied.

Leo

Leo is al heel lang bij ons in dienst. Ondertussen is hij de werkplaatschef en stagebegeleider.  Al jong is hij bij ons begonnen, maar gelukkig toch met zijn tijd meegegaan. Waar in zijn begintijd alles nog met de hand werd gedaan, kan hij nu ook werken met computergestuurde machines zoals onze nieuwe fiberlaser.  Al meer dan 25 jaar een betrouwbare werknemer!

Peter

Een stille kracht van Hogenu. Peter is ook al heel lang in dienst bij Hogenu. Een betrouwbare, harde werker, met plezier in zijn vak. Plaatwerken is zijn specialiteit. Tijdens de koffiemomenten zal hij nooit het hoogste woord hebben, maar geniet hij wel mee van de sfeer om hem heen. Wat hij leuk vindt aan zijn werk? Wisselende projecten en vraagstukken waarbij een maatwerkoplossing om de hoek komt kijken.

Alex

Alex is onze beste lasser! Hij werkt zeer secuur en nauwkeurig. Geef Alex een laskar en hij is helemaal in zijn element. Ook beschikt hij over een flinke dosis creativiteit, van restmateriaal weet hij ontzettend leuke dingen te creëren die tentoon worden gesteld op of aan zijn werkbank. Laat Alex maar rustig zijn werk doen en daag hem uit met verschillende soorten las-vraagstukken.

Berry

Sinds 2013 is Berry in vaste dienst bij Hogenu. In de jaren ervoor werkte hij al regelmatig als inleenkracht bij ons. Toen zijn vorige werkgever ermee stopte, gaf hij aan dat hij het erg naar zijn zin had bij Hogenu, is hij het gesprek aangegaan met Rob en zo kwam hij in vaste dienst.

Berry had al enige ervaring met rookgasafvoeren, maar voornamelijk in de woningbouw. Bij Hogenu is hij veel te weten gekomen over de rookgasafvoeren voor grote complexen en bedrijven. Daarnaast is hij ook wijzer geworden op het gebied van tunnelventilatie.

Berry: “De diversiteit aan werkzaamheden, het kleine team en de leuke collega’s, maken dat ik graag naar mijn werk ga. Waar ik dankbaar voor ben is dat ik na een herintredingstraject toch nog zinvol werkzaam kan zijn binnen het bedrijf. Rob heeft speciaal een werkplek binnen gecreëerd omdat de buitendienst voor mij nagenoeg niet meer mogelijk is.”

Stefan

Stefan is, zoals hij zelf ook zegt, de langste werknemer van Hogenu. Niet qua dienstjaren maar wel qua lengte.

In de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in het specialisme rookgasafvoeren. In het bedrijf is hij op veel plaatsen inzetbaar: van projecten opnemen, het inmeten tot het monteren van rookgasafvoeren.

Sinds kort ook voor het inspecteren van rookgassystemen waarbij gebruik wordt gemaakt van een camera. Deze diversiteit houdt het werk voor hem spannend en elke dag uitdagend.

Richard

Richard is één van onze monteurs. Een keiharde, betrouwbare medewerker. Hij is overal inzetbaar op montage werkzaamheden. En als rasechte Rotterdammer is hij makkelijk in de omgang, maar recht door zee.

Sydney

Sydney is eigenlijk ons manusje van alles. Hij is bij Hogenu begonnen met de montage van rookgasafvoeren en het ophangen van tunnelventilatie. Maar ook in de werkplaats is hij inzetbaar. Vraag hem hoe de kantbank werkt en hij legt je precies uit wat er allemaal mogelijk is. Ook kan hij 3D tekenen op de computer. Hij heeft een paar handige handen en daar zijn we maar wat blij mee bij Hogenu.