Over Hogenu

Geschiedenis

Hogenu is in 1961 opgericht als een montagebedrijf in pijpleidingen voor olie, stoom en gas. Tijdens een project, waar wij de montage deden van verschillende leidingen, werd ons gevraagd of wij ook een rookgasafvoer konden verzorgen. Het werd een geslaagd project en van daaruit zijn we ons steeds meer toe gaan leggen op rookgasafvoeren.

In 1989 namen we daarom het besluit om ons te specialiseren in het ontwerpen, fabriceren en monteren van rookgasafvoersystemen, verbrandingsluchttoevoersystemen voor de (gestapelde-) woningbouw, industrie en utiliteitsbouw.

Naast rookgasafvoeren maken wij ventilatiekanalen voor specifieke doeleinden, denk hierbij aan; op maat gemaakte plenumbakken of afzuiginstallaties voor frees- en CNC-banken.

Eigen productie van rookgasafvoeren

Net als bij elk ander technisch bedrijf is onze fabricagehal onze trots. Hierin vindt u diverse machines waaronder een plasmatafel welke samenwerkt met onze 3D-tekensoftware. In onze fabricagehal produceren wij een breed pakket aan rookgasafvoer- en luchtkanalen, zowel gestandaardiseerd als volgens uw specificaties uit aluminium, cor-ten staal of roestvast staal.

Wat kenmerkt Hogenu?

Bij Hogenu stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. Hierbij vinden we het belangrijk dat wel een oplossing bieden die reëel haalbaar en uitvoerbaar is, met een minimum aan ‘down time’. Kennis van zaken en een heldere communicatie zijn hierbij belangrijke speerpunten.

Hoe zien wij de toekomst?

Als we kijken naar de toekomst, hopen we op dezelfde voet verder te kunnen gaan. We zijn ontzettend trots op waar we nu met ons bedrijf staan. We hebben een fijn team, een goede werkplaats met nieuwe apparatuur en mooie opdrachtgevers waarvoor we mogen werken.