Levensduur rookgaskanaal

Levensduur rookgaskanaalBent u op zoek naar manieren die ervoor zorgen dat de levensduur rookgaskanaal wordt verlengd? De belangrijkste en tevens makkelijkste manier om de levensduur te verlengen is het regelmatig onderhouden van uw rookgasafvoer. Voor professioneel onderhoud dat de levensduur rookgaskanaal verlengt bent u bij Hogenu aan het juiste adres.

Onderhoud aan uw ketel en rookgaskanaal is belangrijk voor zowel de levensduur van de ketel als uw gezondheid en veiligheid. Een rookgaskanaal die niet naar behoren werkt kan namelijk schadelijke gevolgen hebben, zoals verminderde luchtkwaliteit of zelfs het vrijkomen van koolmonoxide. Ook zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat uw ketel langer meegaat.

Onderhoud van het rookgaskanaal

Bij een onderhoudsbeurt kijken onze vakkundige installateurs of de cv-ketel veilig werkt en of er eventueel een onderdeel tekenen van slijtage vertoont. Deze onderdelen worden dan verwijderd en vervangen. Tevens wordt het toestel gereinigd, wordt er een CO2-meting uitgevoerd, en worden de radiatoren gecontroleerd.

Door deze uitgebreide, professionele en nauwkeurige aanpak bent u ervan verzekerd dat de levensduur van uw rookgaskanaal maximaal verlengd wordt. Om ervoor te zorgen dat uw ketel zo lang mogelijk meegaat en daarnaast ook veilig is, kunt u een periodiek onderhoudscontract met ons afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op: wij kijken zo snel mogelijk wat we voor u kunnen betekenen en wanneer.

Hogenu helpt u met langere levensduur rookgaskanaal

Als u uw rookgaskanaal regelmatig wilt laten onderhouden om zo de levensduur rookgasafvoer te bevorderen, bent u bij Hogenu aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven en voor zowel eenmalig als periodiek onderhoud: Hogenu helpt u graag, wat uw situatie ook is. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)