Rookgaskanaal onderhouden

Rookgaskanaal onderhoudenVermoedt u dat er sprake is van slijtage in uw rookgaskanaal? Dan is het belangrijk dat u uw ketel regelmatig laat onderhouden door een professional. Voor rookgaskanaal onderhouden bent u bij Hogenu aan het juiste adres.

Bij een onderhoudsbeurt kijken onze vakkundige installateurs of de cv-ketel veilig werkt en of er eventueel een onderdeel tekenen van slijtage vertoont. Deze onderdelen worden dan verwijderd en vervangen. Tevens wordt het toestel gereinigd, wordt er een CO2-meting uitgevoerd, en worden de radiatoren gecontroleerd.

Waarom rookgaskanaal onderhouden?

Onderhoud aan uw keten en rookgaskanaal is belangrijk voor zowel de levensduur van de ketel als uw gezondheid en veiligheid. Een rookgaskanaal die niet naar behoren werkt kan namelijk schadelijke gevolgen hebben, zoals verminderde luchtkwaliteit of zelfs het vrijkomen van koolmonoxide. Ook kan regelmatig onderhoud ervoor zorgen dat uw ketel langer meegaat. Kortom: genoeg redenen om eens naar uw rookgaskanaal te laten kijken.

Het onderhoud rookgaskanaal is erg compleet: alles wordt gecontroleerd en eventueel vervangen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw rookgaskanaal veilig is en bovendien nog lang meekan. Om ervoor te zorgen dat uw ketel zo lang mogelijk meegaat en daarnaast ook veilig is, kunt u een periodiek onderhoudscontract met ons afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op: wij kijken zo snel mogelijk wat we voor u kunnen betekenen en wanneer.

Rookgaskanaal onderhouden door Hogenu

Wilt u er zeker van zijn dat uw ketel nog in goede staat verkeert? Laat dan uw rookgaskanaal onderhouden door Hogenu. Voor zowel particulieren als bedrijven en voor zowel eenmalig als periodiek onderhoud: Hogenu helpt u graag, wat uw situatie ook is. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)