Vernieuwen rookgasafvoer

Vernieuwen rookgasafvoerVermoedt u dat uw rookgasafvoer niet meer naar behoren werkt? Dan is het belangrijk dat u uw ketel zo snel mogelijk laat controleren, onderhouden en eventueel vernieuwen door een professional. Voor vernieuwen rookgasafvoer bent u bij Hogenu aan het juiste adres.

Bij een onderhoudsbeurt kijken onze vakkundige installateurs of de cv-ketel veilig werkt en of er eventueel een onderdeel tekenen van slijtage vertoont. Deze onderdelen worden dan verwijderd en vernieuwd. Uw rookgasafvoer is dan weer zoals nieuw!

Waarom vernieuwen rookgasafvoer?

Als u een nieuwe ketel heeft laten installeren, is het raadzaam om de ketel en de rookgasafvoer te laten controleren. De nieuwere ketels mogen vaak niet aangesloten worden op oude rookgaskanalen, maar dit gebeurt nog wel. Het gevolg is dat de oude rookgasafvoerkanalen onder druk komen te staan, waardoor die kunnen roesten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als dit het geval blijkt te zijn, kunnen de oude afvoerkanalen redelijk snel geschikt gemaakt worden voor de nieuwere ketels. Veiligheid staat voorop!

Wanneer u kiest voor vernieuwen rookgasafvoer, bent u hiervoor aan het juiste adres bij Hogenu. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het installeren, onderhouden en vernieuwen van verschillende rookgasafvoeren zijn wij in staat een oplossing te vinden voor elke situatie. Onze vakkundige werknemers staan altijd voor u klaar als u problemen ondervindt met uw rookgasafvoer.

Vernieuwen rookgasafvoer door Hogenu

Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe rookgasafvoer op de correcte manier is geïnstalleerd? Laat het vernieuwen rookgasafvoer gebeuren door Hogenu. Voor zowel particulieren als bedrijven en voor zowel eenmalig als periodiek onderhoud: Hogenu helpt u graag, wat uw situatie ook is. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)