Wanneer rookgasafvoer vervangen

Vermoedt u dat uw rookgasafvoer niet meer naar behoren werkt? Dan is het belangrijk dat u uw ketel zo snel mogelijk laat controleren en onderhouden door een professional. Maar wat als het probleem dieper ligt? Wanneer rookgasafvoer vervangen misschien een betere optie is? Wij bij Hogenu helpen u graag bij het uitzoeken of vervanging van de rookgasafvoer nodig is.

Veel mensen weten niet precies wanneer rookgasafvoer vervangen precies nodig is, ook al is dit wel belangrijk om te weten. U wilt natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan, zoals een kapotte rookgasafvoer. Dit kan namelijk slechte gevolgen hebben voor uw gezondheid en veiligheid. Weet daarom wanneer rookgasafvoer vervangen moet worden.

Waarom vervangen rookgasafvoer?

Nieuwere ketels mogen vaak niet aangesloten worden op oude rookgaskanalen, maar dit gebeurt nog wel. Het gevolg is dat de oude rookgasafvoerkanalen onder druk komen te staan, waardoor die kunnen roesten. In dit geval moet de oude rookgasafvoer worden vervangen of passend gemaakt worden voor de nieuwe ketel.

Wanneer rookgasafvoer vervangen de beste oplossing in zo’n situatie is, bent u hiervoor aan het juiste adres bij Hogenu. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het installeren, onderhouden en vervangen van verschillende rookgasafvoeren zijn wij in staat een oplossing te vinden voor elke situatie. Onze vakkundige werknemers staan altijd voor u klaar als u problemen ondervindt met uw rookgasafvoer.

Laat uw rookgasafvoer vervangen door Hogenu!

Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe rookgasafvoer op de correcte manier is geïnstalleerd? Laat het uw rookgasafvoer dan vervangen door Hogenu. Voor zowel particulieren als bedrijven en voor zowel eenmalig als periodiek onderhoud: Hogenu helpt u graag, wat uw situatie ook is. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)