Wanneer rookgaskanaal vervangen

Wanneer rookgaskanaal vervangenVermoedt u dat uw rookgaskanaal niet meer naar behoren werkt? Dan is het belangrijk dat u uw ketel zo snel mogelijk laat controleren en onderhouden door een professional. Maar wat als het probleem dieper ligt? Wanneer rookgaskanaal vervangen misschien een betere optie is? Wij bij Hogenu helpen u graag bij het uitzoeken of vervanging van het rookgaskanaal nodig is.

Veel mensen weten niet precies wanneer rookgaskanaal vervangen precies nodig is, ook al is dit wel belangrijk om te weten. U wilt natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan, zoals een kapot rookgaskanaal. Dit kan namelijk slechte gevolgen hebben voor uw gezondheid en veiligheid. Weet daarom wanneer rookgaskanaal vervangen moet worden.

Waarom vervangen rookgaskanaal?

Nieuwere ketels mogen vaak niet aangesloten worden op oude rookgaskanalen, maar dit gebeurt nog wel. Het gevolg is dat de oude rookgasafvoerkanalen onder druk komen te staan, waardoor die kunnen roesten. In dit geval moet het oude rookgaskanaal worden vervangen of passend gemaakt worden voor de nieuwe ketel.

Wanneer rookgasafvoer vervangen de beste oplossing in zo’n situatie is, bent u hiervoor aan het juiste adres bij Hogenu. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het installeren, onderhouden en vervangen van verschillende rookgaskanalen zijn wij in staat een oplossing te vinden voor elke situatie. Onze vakkundige werknemers staan altijd voor u klaar als u problemen ondervindt met uw rookgaskanaal.

Laat uw rookgaskanaal vervangen door Hogenu!

Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe rookgaskanaal op de correcte manier is geïnstalleerd? Laat het uw rookgasafvoer dan vervangen door Hogenu. Voor zowel particulieren als bedrijven en voor zowel eenmalig als periodiek onderhoud: Hogenu helpt u graag, wat uw situatie ook is. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)