Rookgasafvoer voorschriften

Rookgasafvoer voorschriftenOm te zorgen dat al het rookgas goed afgevoerd wordt uit uw woning of bedrijfspand, kunt u een systeem door Hogenu laten installeren. Onze systemen voldoen aan de rookgasafvoer voorschriften. Wij leveren systemen die veilig en optimaal hun werk doen voor een scherpe prijs. Als u geen rekening houdt met de afvoer van rookgas, kan het schadelijk zijn voor uw gezondheid. Als het rookgas niet goed afgevoerd wordt kunt u zelfs door koolmonoxide vergiftigd worden. Kortom, laat een veilig systeem installeren door Hogenu dat voldoet aan de rookgasafvoer voorschriften.

Normen en eisen

De systemen die geleverd worden door Hogenu, voldoen aan de algemene veiligheidseisen. Ook zorgen wij ervoor dat ze voldoen aan de 2001/95/EG richtlijn. Daarnaast zorgen wij dat de rookafvoer uitkomt in het daarvoor bestemde uitmondingsgebied. Hierbij houden wij ons aan de NEN 1087 en NPR 3378 normen. Zo kunt u er zeker van zijn dat het systeem voldoet aan alle vastgestelde eisen en dat u hier achteraf geen problemen mee gaat krijgen.

Kwaliteit

Hogenu houdt niet alleen rekening met de rookgasafvoer voorschriften, ook gebruiken wij enkel de beste materialen. Wij gebruiken alleen materialen die een lange levensduur zullen hebben en die niet schadelijk zijn voor het milieu. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld aluminium voor de buitenmantel van een rookgasafvoersysteem. Aluminium is recyclebaar als het gedemonteerd wordt, oftewel milieuvriendelijk.

Voorschriften check

Wanneer wij het systeem geheel hebben geleverd en geïnstalleerd, zullen wij nog een aantal checks uitvoeren. Wij zullen dan controleren of het systeem optimaal werkt en of er aan alle rookgasafvoer voorschriften zijn voldaan. Als dit allemaal gecontroleerd is, kunt u zorgeloos werken of wonen in uw pand of woning.

Meer informatie over rookgasafvoer voorschriften?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie over rookgasafvoer voorschriften? Neem dan contact op met Hogenu. U kunt ons telefonisch bereiken via 010 – 435 07 57 of mailen naar info@hogenu.nl. Vult u ons contactformulier in ? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)