Voorschriften rookgasafvoer

Voorschriften rookgasafvoerWilt u zeker weten dat uw rookgasafvoersysteem aan de voorschriften rookgasafvoer voldoet? Dan kan Hogenu u helpen. Wij plaatsen en inspecteren toe- en afvoersystemen. Door middel van een goed functionerend systeem kunt u een veilig huishouden of werkomgeving creëren. Als rookgas niet goed afgevoerd wordt, kan er koolmonoxidevergiftiging voorkomen. Door een goed systeem te laten installeren door Hogenu dat voldoet aan de voorschriften rookgasafvoer, kunt u weer zorgeloos werken en/of wonen!

De rookgasafvoer voorschriften

In Nederland zijn er allerlei regels waaraan een toe- of afvoersysteem aan moet voldoen. Er zijn algemene veiligheidsregels waar wij ons aan moeten houden bij het plaatsen. Ook is er een richtlijn waar wij ons aan houden tijdens het werk, namelijk 2001/95/EG. Om te bepalen waar het rookgas naar afgevoerd mag worden, zijn er ook een aantal normen. De normen waar wij rekening mee moeten houden zijn NPR 3378 en NEN 1087. Uiteraard houden wij ons aan de regels en kunnen wij u een optimaal en veilig systeem garanderen.

Bestaand afvoersysteem inspecteren

Heeft u al een afvoersysteem laten plaatsen, of was er al een geïnstalleerd in het huis of pand? Bij twijfel of het systeem wel aan alle eisen voldoet of extra zekerheid, kunt u Hogenu inhuren. Wij inspecteren toe- en afvoersystemen. Wij controleren het systeem door het met een camera te bekijken. Deze beelden slaan wij op, en dragen wij na de controle aan u over. U kunt kiezen om de inspectie één keer aan te vragen, maar u kunt ook een jaarlijkse check aanvragen. Zo bent u er jaarlijks van verzekerd dat het systeem nog werkt zoals het zou moeten.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over rookgasafvoer voorschriften? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen binnen enkele tijd contact met u op. U kunt ons tevens via mail (info@hogenu.nl) en telefoon (010 – 435 07 57) bereiken.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)